COFFEESHOPS KUNNEN JE MUNCHIES BEVREDEN

Ik ben een vierdejaars student uit België, vorig jaar was ik op uitwisseling in Den-Haag, ik was hier voor 3 weken. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad. Maar als 19 jarige wilde ik graag een keer wiet proberen. Aangezien het bij ons niet legaal is, ja dat komt vast als een verassing maar in België is wiet illegaal. Na een anderhalve week wilde ik het wel heel graag, maar ik durfde het niet meteen tegen met uitwisselingsbroertje te vertellen. Ik was een beetje bang dat hij ertegen was, en dat zijn ouders boos zouden worden, en dat wilde ik niet riskeren aangezien ik er nog wel lang moest zijn. 

Na een tijdje begon ik wat hintjes te geven en hij pakte ze gelukkig goed op. Hij was beledigd dat ik het niet eerder gezegd had en hij wilde me graag laten zien hoe dat werkte hier. Hij ging vaker naar een coffeeshop genaamd Greenhouse Secret Farmers. Ik vertrouwde hem en ging er dus in mee. Ik was blij maar ook nerveus dat ik het voor de eerste keer ging proberen. Mijn uitwisselingsbroertje vertelde mijn situatie aan de medewerkers van Greenhouse en hiel me hierbij. Dit vond ik heel erg geruststellend. 

Het verliep allemaal erg goed en ik kan me alle zekerheid zeggen dat ik een top tijd heb gehad in Den-Haag

www.greenhouse-secretfarmers.com

www.coffeeshop-denhaag.nl